борюсь боюсь знов борюсь

Поселився страх у душу тряс її неначе грушу. Серце також тріпотіло страх терпіти не хотіло
Терпло нило усе тіло
Яке виконати діло
Щоб той страх з душі прогнать
Душу в щасті покупать
Не дано мені те знать
Буду в страху проживать
Поки сам він не покине
Я ж земна та те людина


Рецензии