Ховайся-9

Я ховаюся від натовпу,
Що у горщик популярності
Підбирає, наче патоку -
Солод-індивідуальності.

Змащує вуста медові -
Не скупі на комплімент.
І вбачає неповторність,
В кожнім, як в смаку щербету.

Губи солодко злипаються,
Розсмоктавши похвалу -
Спершу добре вихваляють,
Потім кришуть, як халву.

Більшість завжди робить вибір
Серед ласих їй кумирів,
Прилипає за спасибі -
Й, як льодяник, ссе поштиво.

Липне так, що відірвати -
Неможливо одним рухом,
Треба тільки сподіватись -
На гірковатість від скуки.

Заховаюсь - не впадаючи
Пильній більшості у око,
Бо масовці краще знати,
Де помащено сиропом.


Рецензии