Ховайся-7

Я один, а що потрібно
Від самотнього снування,
Ані золото, ні срібло,
Вже не ваблять сподівання.

Вже б сховатися від світу
У незатишній норі -
Бо від нього ні привіту,
Ні прощай - самотині.

Але сонце блисне злотом,
Місяць сріблом вночі манить,
І яскравий промінь гроту
Віддають, немов останній.

Зайчик сонячний на стінах,
Радує наївний погляд,
Начебто хтось зве постійно,
Начебто дарує спогад.

Лиш повіриш й вийдеш зовні,
Як вривається реальність
Срібно-золотавим дзвоном -
Та оглушує обманом.

Скільки вірив, та даремно,
І в сто перший раз повірю,
Бо змиритись важко, певно,
Що нікому не потрібний.


Рецензии