зустрiч наближаеться

Боюсь зустріти а прийдеться бо
Помирати не минеться
Кожен з нас напевно знає
 що в муках тіло
 душА покидає

Вміють люди помирати
А як мені прийдеться
Боюсь предполагати...
Невмирала я ніколи і не вчили мене в школі


Рецензии