менi так ЛЮБО...

Здоровья вихрем прилетіло
 стало чистить моє тіло
 яке приємне друзі діло

 болячки порозбігались
Жить здоровьячко зі мной осталось


Болячкам я думаю дісталось
їм Місця в тілі не осталось



Я вже друзі не грішу
на повні груди знов дишу

Солоденько на душі
Здоровья ждіть і ви товариші

На той світ я не збираюсь
В болячках уже не маюсь

живу гарно в шалаші
Про любов пишу вірші
Мені так любо на душі...


Рецензии