Я гениален и бездарен

Я гениален и бездарен,
Заносчив и, как мних, смирен,
Противен всем и сексуален,
Податлив и прочнее стен.

То ползаю,  то улетаю,
Богат и совершенно наг,
Живу и вечно умираю,
Себе - ближайший друг и враг!


Рецензии