Ти мав усе

Очі відкрий - ти сам не свій давно:
піднятися з колін не в змозі...
перетворилося життя в німе кіно
у пошуках реальності нової дози.

Зігнувши спину сам заліз в ярмо:
немає більше завтра, лиш сьогодні,
примарна віра зрізана серпом -
хотів і став по-справжньому самотнім.

Чого шукаєш ти і в чому ціль?
- Постійно зачиняєш за собою двері,
втікаючи від правди звідусіль,
що щастя - тільки слово на папері.

Скажи мені, як засинає той,
хто за плечима мав натхнення гору,
а зараз в мріях лиш своїх герой,
бо відсирів давно в набоях порох...

Ти мав усе, щоб світ змінити цей,
але не витримав буття смаку гіркого
і  в моторошно-чорній темряві ночей
до себе справжнього згубив дорогу.


Рецензии