Останнi лелiтки агатового натхнення

Останні лелітки агатового натхнення.
Залишено клітку, де мешкала фея на ймення
Нейт.

Можливо, я і не можу втекти на острів,
Та знаю як обмежити час, скоротити простір.
...Fate…

„За вашою феєю активний пакет мінімальний.”
Це вже не вперше, й це все – занадто повчально.
Дзвін.

Останні блискітки агатової любови...
Яким воно буде? Останнє для мене слово,
Що вимовить він?

8.11.18


Рецензии