Ховайся-3

У шкафу є вірний сховок,
Що запрошує до Нарнії,
Дітвору, яка для шкоди
Не жалкує навіть магії.

Скільки різочок чарівних -
Було зломлено, аби -
Побороти королівну,
З царства вічної вражди.

Скільки чашечок розбито -
І поламано речей,
Скільки завданого збитку -
Від невидимих мечей.

Скільки вивчено чарівних
І магічних заклинань,
Щоб холодну королівну -
Розтопити на зізнання.

Щоб вона сказали - Люблю,
Пригорнула до грудей,
Але каже - не відступлю,
Й вибю дурощі з дітей.

Двері рипнули нервово,
Королівна гострить погляд,
Але шкодники у сховок
Поховались, як янголи.

У шкафу - чарівна казка,
І веселка із шарфів,
Серце з батьківського паску,
Стрічки з маминих платтів.


Рецензии