Молюсь на простягнутi руки...

Молюсь на простягнуті руки...
Молитва на диво проста.
Прості невибагливі звуки
шепочуть нестримні вуста.

Кохана... Кохана... Кохана...
Три слова, і всі – без лапок.
Молитва... Ледь чутна осанна.
Без болю, жалю і вимог...

Без сліз... Без надриву... Без муки...
Без крайнощів... Без забобон...
Молюсь на простягнуті руки:
вони – найтепліші з ікон...


Рецензии