Ты мой свет

Ты мой свет - я этим все сказала
Ты любовь и это очень мало ,
Тень моя, что следует повсюду
Образ твой - мой милый не забуду .
Счастье долгожданное святое -
Что не всем дано , оно  живое .

---------------
You are my light - I said this all
You are love and it is very little
My shadow that follows everywhere
Your image - my dear will not forget.
Happiness is a long-awaited holy
What is not given to everyone, it is alive.


Рецензии