Ховайся-2

Бос ввірвався, як граната,
Спричиняючи фурор,
Мітко цілячись в зарплати -
Учиняючи терор.

Поховались - хто де бачив,
А хто зникнути не встиг,
Удавав із себе клячу,
Що гребе без передиху.

Спини рівними рядами
Притулилися до стін,
За розстрільними статтями
Попадали під приціл.

З розстановкою до крапки,
Оголошувався присуд,
Хтось в ногах валявсь, як тряпка,
Хтось боявся навіть пискнуть.

Всі вину свою жували -
Як безпомічні телята,
Поки їх в гімно мокали -
Урізаючи зарплати.

Головешки закоптились -
І диміло із трусів...
Ждали ініціативно -
Кулю в лоба спешл для псів.


Рецензии