Менш друз

   
Розібратися з цім як?
Кажуть менші друзі звірі,
Зі слоном, тут щось не так,
Що малий не вірю.
Крокодил же не малий?
Як тут не спросити,
Коли він буває злий,
Може й укусити.

Кит маленький у воді,
Та це смішно, люди,
Як зарадити біді,
Цьому лиху всюди.
А жираф, той взагалі,
Він такий високий,
Щось не так на цій землі,
Порушився спокій.

Будуть хай великі всі,
І слони і мухи,
Та кити і карасі,
Я не вірю в слухи,
Бог створив їх не дарма,
Слід це добре знати
І не треба жартома,
Всіх малими звати.


Рецензии
Слова " спросити" в укр. языке нет, есть " спитати"..

Лариса Геращенко   30.11.2018 13:57     Заявить о нарушении
дякуюприйму до уваги.

Виктор Худаков 4   30.11.2018 23:21   Заявить о нарушении