Зимове

Згасла зірка, охолола,
І запала скрізь пітьма.
А годинникове коло
Домальовує зима.
На ялинки сніг пухнастий
Сипле, сипле...
Скрізь імла...
І лягає сніг хвилястий,
Де зоря колись цвіла.
Наче квітка - палко, ясно
Засвітилась у пітьмі,
Засвітилася і згасла -
І засніжило мені...


Рецензии