моя сiмья

а ось і я
Моя сімья

Синок Віталік Гриня і Валєра дОчка Ніна Галя

Зяті
 Саша Ігорьок
НевІстки Даша і Оксана

Скажу я прямо

Люблю дітей за кожен крок

За успіхи і за порок

Вони як я усі упрямі

Життєвий вивчили урок

Іще є внучки
Стефа Даша
 вони розрада гордість наша
 внучок
 Ігорь
внучок  Толя
Отака Господня Воля


Рецензии