***

В чём секрет того, что сердце
Остаётся в ЦКД? -

Як то сталося, що серце
залишилось в ЦКД?
Чи то мало солі з перцем
з'їли там? - Більш, чим будь де.
Чи яка там є омана,
Причаровує усіх?
Як талант - то базталанна,
Ось що там - і сміх, і гріх.

Чи то в оплесках купатись
Аж ніяк не надоїсть?
Чи на сцені грати святість,
А в спокусах - міць та злість?
Сам собі виносиш вирок,
Якщо справжній ти актор.
Ти на сцені - до кумира
Тягне очі жвавий хор.

Враз позбутися ілюзій -
І нирнути в забуття.
І в пітьмі шукати друзів
Безнадійно все життя.


Рецензии