Красивий-5

У красунчиків - турбота
У житті лише одна -
Либитись по-ідіотськи
На рівненьких тридцять два.

Бути стрижнем - у тусовці
Із недопалків-друзяк,
Що не здатні й на масовку -
Коли в хід іде коньяк.

Бути стрижнем - на роботі,
Де чимало одиначок -
Випускають слину з рота,
Як красунчика побачать.

Відпочинок освіжити -
Новим фото із моделлю,
Кому випаде так жити -
Не тікатиме в пустелю.

Смуток зібє - пінна хвиля
З позитивного настрою.
Краще жить життя красиве,
Аніж - нидіти в відстої.

Знову посмішка до вуха
На рівненькі тридцять два,
Спеки літньої задуха
І активний інстаграм.


Рецензии