Красивий-4

В красенів своя морока,
І життя - суцільне пекло,
Наче мухи, всі пороки -
До них липнуть, як на мед.

Від солодощів уваги -
Може знести спершу дах,
Коли погляди розважно -
Вислизають просто в пах.

Коли любощів підтексти -
Бачиш в кожному обличчі,
Наче вишенька на кексі -
Насолоди еротичні.

Коли слово застигає -
І сплітає язики,
Від кохання всі втрачають
Розум, з легкої руки.

Коли легко за увагу
Розплатитись ніжним тілом,
І відчути переваги
Здобуттів своїх постільних.

Але потім - і на ранок,
Й на обід і на вечерю -
Солод любощів коханок
Приїдається, як чері.

Від постільного режиму,
Сексуального життя,
Залишається з мужчини -
Лише кошик для сміття.


Рецензии