Красивий-2

Ніс картоплею скривився,
Губи, наче помідори,
Краще зблизька не дивитись,
Щоб не втратити свідомість.

Два прищі на носі зяють,
І ростуть пухнасті вуса,
Така дівчина як зайде,
То всі хлопці обісруться.

І забудуть, що у штанях
В них на службі капітан,
Скільки випить треба зайвого,
Щоби він їй честь віддав.

Вона - зіркою сміється
На три зуби з половиною,
Їй так блиснути вдається,
Що красуням - і не снилось.

Дівка впевнено моргає,
Й вибирає - не фуфло,
А красунчика з журналу,
Для розбещених тіток.

Бо у неї - смак, як в леді,
Й погляд ширший, аніж зад,
На життя - в якому денді,
Звабить й вживаний мільярд.


Рецензии