Красивий-1

Якщо разом поберуться
Красень - що з лиця вода,
І краса, що любить буцім, -
Лиш себе серед зеркал.

Буде красень - сяять сонцем,
А красуня - наче місяць,
Й виглядатимуть з віконця,
Ждучи, хто б зготовив їсти.

Буде красень, наче лебідь,
А красуня, як лебідка,
Милуватимуться небом,
Й один одним, але зрідка.

Не надивляться в дзеркала -
Що обвішали всі стіни,
Він ставатиме все кращим,
А її зістарять зміни.

Він красунчиком - молодших
Вибиратиме жар-пташок,
А вона - буде щоночі
Пелюстки зривать ромашкам.

Бо їй дуже буде важно,
Чи кохає любий нині,
Бо не може пригадати,
Що колись її любив він.

 


Рецензии