I нехай!

І нехай! Не треба нам зустрічі:
Ні у цьому житті, ні в іншому.
Не чекав ти від мене відсічі?
Так, я теж не хотіла меншому

Віддавати свій вибір, зроблений
Через те, що вже час забути все,
Розірвати зв'язок знекровлений...
Першим снігом нехай вже занесе.


Рецензии