Аллах рассулух

Аллахым синен хуш исле сузлэрен
Гыбадэткэ хажга кылган нигьмэтлэрен.
Синен юлларын житэр барысына
Анларбыз ап-ак вакыт фарызларын.

Аллахым, азанын ныклы булсын
Сина Аббар белэн уткэн юллларын.
Бэрэкэт юл тормышы булып калсын
Синдэ Аллахым бар барсы да.

Булыр синдэ алсу тормышлары
Яратканым убеп алыр сойгэнем.
Синнэн матуррак булмас йорэклэре
Я рэсулла Алла кузлэре бурычлары.

Жаны белэн матур булыр сойгэнем
Кумерлэр чэчэккэ матурлыгын синен.
Яраттым сине ботен берлеген белэн
Я Аллах рэсуллах биюгэ исламнын.

Я матур жирем, я ныклы балакаем
Туз инде эзрэк матурым минем.
Синен белэн утэр гомерем минем
Рассулух Пойгэмбэргэ Алла житешеп.

Иман булыр битендэ матурым минем
Чэчэклэргэ кумерелер синен доньян.
Булмас бутэн тиннэр доньяда синнэн
Аллах биргэн кардэшлэрен йорэген.


Рецензии