Три кити

         (майже експромт)

                Авторам книги „Инженер Николай
                Дмитриев“ Є. Горбурову, В. Левицькому
                і Н. Пономарьовій присвячується

Щасливими їх робить не мета,
а нелегкий, тернистий шлях до неї.
На перший погляд, істина проста,
та не сказав би правди усієї,
якби за професійність не згадав
команди, що відправилась в дорогу.
Ще запалу й допитливості сплав,
та шарму, що даються лише Богом!
Усе присутнє у цих трьох китів
(Левицький, Горбуров, Пономарьова),
бійців історії, найважчого з фронтів.
Жду нового цієї трійці слова!

15.11.2018


Рецензии