А вдома найкраще...

І в серці біль, і кров’ю обливається
Туга, безвихідь, самота,
Ти божевільна, що вертаєшся
На цю Вкраїну... срамота

Нічого тебе там не жде, дурная,
А тільки злидні і біда,
До кого там ти повертаєшся
В ті нетрі зла, ти сліпота.

Слова ці, наче дзвін у вухах,
Лунають гаряче, печуть
Мені здається, що оглохну
Мене на чужину женуть.

А я так хочу бути вдома,
Не тут, ні там,а просто вдома...


Рецензии