Голови-3

Я не можу зупинитись -
І не думати про тебе,
Голова, тобов забита -
Ти затьмарив моє небо.
Я кручу один сценарій,
В голові, як у кіно,
Із великого екрану -
Ти затягуєш на дно.

Летять голови - думки голені,
Усі зведені під нуль,
Крутять голову, наче обертом,
На найбільшій з земних куль.

Я не можу зупинитись -
Й виключити телевізор,
Там актори імениті,
Я і ти - неначе візії.
Там транслюється кохання,
І еротики сюжети,
Ми далеко від реалій,
Як із іншої планети.

Летять голови - коридорами,
Наче ехом із висоти,
Відгоміннями - і повторами -
Потрапляють в інші світи.

Ти - далеко і не знаєш,
Що став зіркою кіно,
Наче спалах, виринаєш,
Потрапляючи в вікно.
Чи поламаний проетор,
А чи справний - невідомо,
Та не можу тебе стерти -
І не хочу - підсвідомо.

Летять голови - як оголені,
Вивертають назовні думки,
І для когось стають випадковими,
А когось - полонять назавжди.


Рецензии