Голови-2

Що у головах, ваших головах -
Меми, топи і модні штучки,
І баби, що з цицьками голими -
Називаютись не проти сучками.

Що у головах, ваших головах -
Модні лейбли й круті сингли,
Крутять ту ж пластинку по колу,
Що століття тому крутили.

Що у головах, ваших головах -
Пустота, що тривожно чекає,
Хто би гомоном, гучним гомоном
Набив смислом її до краю.

Що у головах, ваших головах -
Незбагненність і щира тупість,
Все одно, що скотитись додолу,
Що угору підняти дупу.

Що у головах, ваших головах
Марки, бренди, торгові знаки,
Стали свідками випадковими,
Свого власного стильного краху.

Що у головах, ваших головах -
Каламуть із ілюзій й гівна,
У якій, як у іграх престолів,
Лине слава чиясь голосна.


Рецензии