Голови-1

Зверху голови, летять голови,
Скачуть, наче мячики, вниз,
Не проколяться - по приколу їм  -
Тільки в очі їм не дивись.

Зверху голови, летять голови,
І махають вухами-крильми,
Їм дозволено, все дозволено -
Попадати в ворота з ноги.

Зверху голови, летять голови -
І збивають з ніг тих, хто вверх
Летять з гомоном, повні гонору,
Потрапляючи в круговерть.

Зверху голови, летять голови,
Забуваючи, що здавались -
Принциповими, безпомилковими -
І на шиї міцно тримались.

Зверху голови, летять голови -
Попадаючи прямо в десятку,
З випадковості, з винятковості -
Починати життя спочатку.

Зверху голови, летять голови -
Як добірний і болісний град,
Празниково так і казково так
Землю вкривши, як на парад.


Рецензии