Залишки першого снiгу

Залишки першого снігу
(чи можуть назватися снігом?)
Жалісні, зморщені, плачуть
(Безпомічно, скривджено, тихо)
Нащо було випадати
(зарано, довірившись вітру)
Краще аби зачекати
(та марно, бо діти є діти)


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.