Розлука..

Провів тебе до потягу,
Відправив у далеку даль,
Не встигли ще і розлучитись,
А в серці туга і печаль,

Розлука серце моє крає,
Все здійснюю тобі дзвінки,
Аж раптом ти вселила в мене спокій,
Сказавши: -Я ж на відстані руки,

Та все ж на відстані кохати тяжко,
Переживати власні почуття й думки,
Без поцілунків, без твоєї ласки,
Без тебе, без твоєї ніжної руки..


Рецензии