Мертвi бджоли

Мертві бджоли не гудуть
нікого вони вже не ужалять
ранку завтрашнього вже не ждуть
і свої крила вільно не розправлять...
Мертві бджоли не гудуть
залишилися вони у наших спогадах
мед у вулик ніколи вже не принесуть
адже їх душі загубилися у здогадах...
Мертві бджоли не гудуть
сном вічним вони сплять
їх працю ніколи не забудуть
за них хай їхні вчинки сами говорять...


Рецензии