Тiло

Хто про що, а я про тіло,
Бо в мене є до нього діло,
Всі про кохання та про страждання,
А я про тілесні муки, та намагання.
Аби щасливою була людина,
Неспинно працює для цього кожна клітина,
Бо хоче і тіло насолоду мати,
Не варто його в лещатах горя тримати.
Кожна клітинка плаче, бо їй болить,
Бо людський розум терпіти велить,
На потім все відкладає,
Лишень коли зляже, про тіло згадає.
Всі про кохання, а я про тіло веду мову,
Бо лишень воно будує передумову,
Для злету в коханні тілесного,
Без здоров’я, не буде шляху небесного.


Рецензии