подяка

Дякую БОЖЕ
 люблю тебе тоже
За милість твою доброту
 за мудрість
За щастя

 ДУШІ чистоту

За  радість за вдачу
Сімью гарну
 дачу

Добро і достаток
Маленький кусочок життя
 щирий і сладок відрізок буття


Рецензии