My dear Autumn

My dear Autumn, you gave me a ticket to another side of time.
And here like in the airplane high in the sky.
You don't know nor for a second, what will be the next moment.
That is why so carefree becomes on the heart.

========
Моя дорогая осень, ты дала мне билет на другую сторону времени.
И здесь как в самолёте высоко в небе.
Не знаешь ни на секунду, что будет в следующий момент,
От того так беззаботно становится на сердце.


Рецензии