Свiти

У світі красномовних алегорій
Ти не знайдеш потрібні ті слова.
Душа моя – безжальний крематорій,
Спалила все аж до самОго дна.

У світі обіцянок ти безсилий,
Пробачень світ залишиться німим.
Хоча й образи всі давно зотліли,
Але й прощати більш немає чим.

У світі друзів зрадникам не місце,
А світ кохання ти не зрозумів.
Отож, скоріше забирайся звідси
НазАвжди…із усіх моїх світів. 


Рецензии