У листопад...

У листопаді сонячних думок
Роблю до Тебе, Боже милий, крок.
Я благодаті аромат вдихаю,
А щастя, посміхнувшись, видихаю.

Ти поруч... синє небо наді мною,
І кожну мить наповнену Тобою
Ціную і плекаю, і молюсь,
І хочу так розповісти комусь.

В мереживі осінніх павутинок
Немає жодних у житті хвилинок,
Коли б я не відчула подих Неба,
І не прийшла така як є до Тебе.


Рецензии