майже вiрш

Я хочу зламати мовчанку
Замовкнути в галасi хочу
Я бачу крiзь зiмкненi очi
I плачу крiзь тишу о ночi
На вечiр чекаючи з ранку

Лiтаю на крилах кохання
Плазую на брилах знущання
Чекаю, шукаю, їм, засинаю
Добранiч, розлуки, вiтання

I явним здається примарне
I в спогадах тане реальне
Я хочу почати спочатку
Я хочу добiгти кiнця


Рецензии