Лебедi з кленового листя

Лебеді з кленового листя
За водою плинуть кудись.
Я, мов клен, заклякла на місті
І вдивляюсь в синюю вись.

Сонце в золотому цеберку –
Прохолодний, лютий напій.
Глоду яблучка – мов цукерки.
Добре як – блукати одній

Серед лебединого листя,
Серед засинаючих трав,
Доки небо це – дзвінко-чисте –
Листопад у хмари не вбрав...

12.11.18


Рецензии