виживаю

На собі я замічаю
 живу на зависть
 не скучаю
Попью солодкого я чаю
З душі  скуку виганяю

З любовью в щасті виживаю
Лечу у вись все далі далі


Щось всеодно не доганяю
Жити гарно не умію
Точніш життя не розумію

Біла чорна зависть всюди
Так було та так  і буде
чія провина у нас ЛЮДИ?


Рецензии