Пам ятай

Слова вже більше не вернути,
І вчинками не перекрити все,
Бо спершу ти читаєш букви,
А не розказуєш сюжет.

Вірші не пишуть просто так,
Про них багато нам розповідають,
Але поет передає нам почуття,
Які сам всередині скриває.

Невже поеми, твори вам вже не цікаві?
Завжди wi-fi і телефон у вас під руками,
Але письменників потрібно цінувати,
Бо Франка, Шевченка і Лесю Українку потрібно пам'ятати


Рецензии