Крик душi

Господи, пробач всі мої гріхи,
Я тобі до безмежжя вдячний,
За ту дівчину, що для мене існує.
Господи, вона ідеальна!

Чи буває в житті радість більша за мою?
Я вважаю , що ні,
Адже, коли вона поруч зі мною,
Я щастя своє відчуваю і точно знаю:

Мені не потрібен ніхто, ніхто окрім неї.
Вона неймовірна, я в ній потопаю,
Боже, я дякую, я благаю,
Стоячи на колінах, як тільки бажаєш...
Залиши її коло мене навіки.


Рецензии