Укр. Розклад

Колись писав про Владу Рад,
а зараз - про новий уклад,
а завтра про Верховну Раду
та про нову, сучасну владу.
Немає більше комуністів,
лише одні соціаласти,
і ті сховались від людей
не маючи нових ідей.
Принишкли ніби в норах миші,
ніхто газет своїх не пише,
а їхній новий керівник
з людського зору ніби зник.
А прогресивні те ж замовкли,
де лише вітер дме без толку,
гуде, то виє, то свистить,
а потім як і все - мовчить.


Рецензии