Укр. Память

Ніхто, крім мене не згадає
та не розкаже, згадку тих часів,
хто ще до цього часу пам"ятає,
тих учнів, їх батьків та вчителів.
Тих вчителів, що в школі працювали,
в тій сільській школі на краю села,
вони, як і всі люди, кращого не мали
куди їх доля привела.
Вони там працювали все життя,
від перших класів, та до випускних,
і майже всі ввійшли у майбуття,
а я згадаю лише про своїх.
Була Ніна Григорівна, Була Клава Василівна,
був Олексій Аврамович, Михайло був Кузьмич,
а скільки ще не згадано та скільки не дописано,
для кожного із нас, це не зрівняна велич.


Рецензии