Укр. Сам про себе плачу

Я інколи пишу, і свм про себе плачу,
за те, що пережив, в короткому житьті,
і відчуваю те, що і його вже втрачу
як втратив те, що мав я на меті.
Я все те пережив, в віршах, що написав,
а скільки ще прийдеться пкережити,
шкода, що я коханих всіх втроачав,
більшість яких немає в цьому світі.


Рецензии