Рчикзльвовамояукрана

МОЯ У К Р А Ї Н А
О Україно, ти рідна мати.
Твої ми діти дорогі.
Тебе ми любим шанувати
Ось тут, у глибині Душі.
2
Не винна ти, що не живем красиво.
Що тут живе багато шахраїв.
Землі ці родючі і прекрасні.
Ми можем, жити краще від усіх.
3
Чому ви палки ставите в колеса.
У вас виходить тільки тормозить.
Закони написали всі для себе.
А Україні не даєте жить.
4
Хто виїхав і всі хто в Україні,
Бажають неньці щастя і добра.
Щоб країна наша розцвітала.
Долю всім щасливу, щоб дала.
5
Кому потрібні ми в чужому краї?
Чи буде нас там шанувати хтось?
Треба любити рідну Україну.
Щоб жилось тут, хотілось і моглось.
6
Щоб країна наша процвітала.
Нам треба бути вірними собі.
Лише тоді країна стане краща.
Коли ми з вами змінимось самі.
7
І станеться це неодмінно скоро.
На цій землі ми будем гарно жить.
Ми можемо, ми вмієм це робити.
Ми робимо і будем це робить.
8
Жити будуть тут щасливо люди.
Буде литись щастя через край.
Я знаю і воно так буде.
Ми зробимо тут, в Україні рай.
9
Повернуться з усіх куточків світу.
Ті діти, що поїхали колись.
Бо тільки тут відчуєш, що ти рідний.
Бо перші кроки тут твої пройшлись.
10
Спасибі, Боже, що ми народились.
Усі твої ми дочки і сини.
Ми любим нашу матір-Україну.
Вона єдина на усій землі!!!!!!!
Ірчик зі Львова.
Сніжинка
6.09.2018р.


Рецензии