Оголенi та правдивi

Ти можеш говорити прямо зі мною?
Не соромлячись, оголяйся переді мною.
Нас не знімають камери...
Ніхто не побачить, ніхто не почує.

Варто лише однієї спроби,
І ти зрозумієш, що значить "відкритими бути".
Я візьму ніжно тебе за шию,
Прижму до грудей своїх сильних,

І ти ледь тремтячим своїм ніжним голосом мені все розкажеш.
Між нами немає прірви, та і не має бути,
Ти просто як пісня,
Весь час на моїх вустах.

Ти можеш говорити прямо зі мною?
При повній темряві у квартирі,
Коли ми поруч оголені стоїмо, оголені та правдиві.
Немає дівчини вродливіше за твою красу, коли ти відкрита для мене.

Я можу руки свої опустити,
Та нижче твоєї талії аж ніяк,
Я буду для тебе відкритим...
Я скину одежу, відкриюсь душею, а далі твій хід...


Рецензии