Значыть, кажыш, люды харошы

А я не гегемон ва Ісраль?

Люді молятся об убіjствах.
Будто это  Хрістос завещал.
І мільоны ушлі в мір гыньшыj.
А в ответ тішіна ж.

Добрэ-добрэ! То шэ пожрітэ
Крові пастью j ва все наздра.
Ілі j Моjша вывел с Егіпта
Гразномордую банду татар?

Но па-прежнему лапы в кравіща
Мажэ гындэ во жыдова.
Ах, арабы заjшлы ув Сірію!
Ах, Іран жабам калу ны дав!

Вот мы j вjіхалы в халы хоріщы.
Но ж мацу ест вся папская знать.
Хто ж вам дусту дэ в задніцу фсыпав ш,
Шо всэ мало містов ва у в ямц?

Но вот ізбранны страшны горіллы!
Мы j туда іj сюда порох шах.
І когда жэ з гушэj злытыть вша?
Іль всэ мало обратных ударк?

Іш какая гуманность у німцыj!
Ліш бы но все народы бах-бах.
Бутто Біг jім сказав роздылытысь.
Оддылытысь од Батька і Матк.

Нет! Іс Космоса сыплыця манк!
Не бураны да ураган.
Хто ж горыть дэсь ув янк мырыканьськ?
Города выметаюца враз.

Сіjтэ-сіjтэ вражду да раздраj.
І у вашых фсех шоу хахляцк.
Ах, мыш ны боjіцьця кота!
Раму ж выдумав Васьк.

...так с чево жэ задумавсь хлопчына?
В маскалях жэ-с прыкрасн


Рецензии