В тво му серц воскресить над ю

В твоєму серці воскресить надію,
Потрібно але як зробити це?
Коли і я вже у кохання те не вірю,
Воно для мене теж як і для тебе - не святе.

І я також не вірю в щирість людську,
Також як ти не знаю де спіткать добро,
Хоча життя своє якесь таке мурую,
Але все сіре так, і так  вже дуже все сумно.

Звернуся до блакиті розмовляя:
Якщо найкращеє буває на землі,
Допоможи вже, небо, щоб в шляхах спіткая,
Не залишити друзів в самоті.

І в його серці воскресить надію,
Подарувати віру у святе;
Чому вже посміхаюсь і радію?
Бо небо відповість мені на те!


Рецензии