Подяка для господа

Я ДЯКУЮ ТОБІ,МІЙ  БОГ, ЗА ХЛІБ НАСУШНИЙ
ЯКИЙ  МИ  ВДОСТАЛЬ  МАЄМ  НА        СТОЛІ,
БУЛИ   Ж   ЧАСИ,   ТЯЖКІ   ТА        НЕМИНУЧІ,
ЯК  ЛЮДИ  З  ГОЛОДУ  ВМИРАЛИ НА ЗЕМЛІ.

ЯК  КРИХТУ  ХЛІБА   ЗОЛОТОМ      ВВАЖАЛИ
ДІЛИЛИ    ШМАТ    ДОРОСЛІ  І        МАЛІ ,
КОЛИ Б ВОНИ ЙОГО ТОДІ, ТАК СТІЛЬКИ МАЛИ,
ЯК   МИ  СЬОГОДНІ     МАЄМ  НА     СТОЛІ.

Я ДЯКУЮ ТОБІ,     МІЙ    БОГ ,ЗА   РУКИ,
ЯКИМИ  МОЖУ   Я    ТРИМАТИ      ХЛІБ,
СЛЬОЗУ ВТИРАТИ,В ТРУДНИЙ ЧАС РОЗЛУКИ,
ЩО   МОЖУ   ПРАЦЮВАТИ   НА  ЗЕМЛІ.

Я ЗНАЮ ТИХ,КОГО ГОДУЮТЬ З ЛОЖКИ,
ЯКІ НЕ МОЖУТЬ  НАВІТЬ  РУК  ПІДНЯТЬ,
Я  ДЯКУЮ, Я  ДЯКУЮ  ТОБІ, МІЙ   БОЖЕ,
ЯК ЩЕ ПОДЯКУ ЦЮ,ТАК МОЖНА ПЕРЕДАТЬ.

Я   ДЯКУЮ   ТОБІ,  МІЙ   БОГ,   ЗА   ОЧІ,
ЯКИМИ  БАЧУ   ВСЕ,  ЩО  ТИ  СТВОРИВ,
Я ЗНАЮ ТИХ, КОМУ  ,ВСІ  ДНІ,  ЯК НОЧІ,
ВОНИ ВСЕ БАЧАТЬ,ТІЛЬКИ З НАШИХ СЛІВ.

Я  ДЯКУЮ    ТОБІ,    МІЙ  БОГ,  ЗА ГОЛОС,
ЯКИМ   Я      МОЖУ      СЛАВИТИ     ТЕБЕ,
Я  ЗНАЮ   ТИХ,   КОМУ   УСЕ    НАВКОЛО,
ЗАВЖДИ ДЛЯ   НИХ,  ВСЕ  ТИХЕ  І  НІМЕ.

Я ДЯКУЮ ТОБІ,МІЙ БОГ,ЗА МИРНЕ НЕБО,
ЗА    ТИХИЙ    СПОКІЙ   РІДНОЇ    ЗЕМЛІ,
О,  ЯК   НАМ ТІЛЬКИ ДЯКУВАТИ    ТРЕБА,
ЩО МИ  ЖИВЕМ  У  МИРНОМУ   ЖИТТІ.

Я    ДЯКУЮ  ТОБІ,  МІЙ БОГ,  ЗА  МАМУ,
ЗА    НІЖНІ    ОЧІ,  ЛАСКАВІ  СЛОВА.
ЗА  ЩЕДРІ  РУКИ  З ДОБРИМИ    УСТАМИ,
ЗА   ТЕ, ЩО   МАМА    РІДНАЯ   ЖИВА.

Я ЗНАЮ ТИХ, ХТО   СИРОТАМИ  ГІРКО,
РОСЛИ БЕЗ МАМИ ЛАСКИ  У   ЖИТТІ,
Я ДЯКУЮ,Я ДЯКУЮ,ТОБІ,МІЙ БОЖЕ
ВСЕ ЦЕ ІСКУПЛЕНО ТОБОЮ НА ХРЕСТІ.

ЗА НОГИ,РУКИ,ОЧІ, ХЛІБ  І   МАМУ,
ЗА МИРНЕ НЕБО,    СВІТЛІ  ПОЧУТТЯ,
НАВЧИ НАС БОЖЕ, СЛАБИМИ   УСТАМИ,
ТЕБЕ  ХВАЛИТИ, ВСЕ  МОЄ    ЖИТТЯ.


Рецензии