Цензура

Истината
зачерквана
охулвана
изнасилвана
арестувана
окована със забрани
цензури
и чувство за безнаказаност

кърви истината

болката
капка по капка
руши скалата под нея

приижда
 гневна
непреодолима река


Пазете се
от гнева й

                Ружа Велчева


Рецензии