все просто

Проходять дні проходять миті почуття душой спожиті
Щастя радість і любов
Лілеють душу мою знов
Поїду в Київ до Гришуні
До брата позвоню рідненького Мишуні
Пообщаюся з хорошими людьми
І вилізу з печальної пітьми
Печаль і радість от і все
що дУші людям тут сосе
Краще буду я радіти
В мене є бажання жити


Рецензии